- Autor: sova1
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
fazole adzuki | 150 |
Okurky sterilované průměr | 300 |
Hrášek s mrkví sterilovaný průměr | 200 |
Cibule | 50 |
Tofu uzené | 100 |
Smetana zakysaná 12% | 150 |
Hořčice plnotučná průměr | 15 |
Olej olivový | 20 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,citrónová štáva (1/2 citrónu)
Energetická hodnota celkem: 5088 kJ
Bílkoviny (g): 65,
Tuky (g): 47,
Sacharidy (g): 124,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 848 kJ
Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 20.7, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Fazole adzuki uvaříme a scedíme. Cibuli, tofu a okurky nakrájíme na kostičky. Smícháme uvařené (zchlazené) fazole, cibuli, tofu, kyselé okurky a scezenou mrkev s hráškem se zakysanou smetanou. Přidáme hořčici,olej,citrónovou šťávu,sůl a pepř.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.